Heerlijke ontbijt Quesadillas

Geschreven door Redactie

Op zoek naar ontbijtideeën? Je kunt nooit fout gaan door de dag te beginnen met een goed ontbijt!

Dit recept is gevuld met ei, kaas en je favoriete ontbijtvlees.


Wat heb je nodig? 2 eieren los geklopt, peper en zout naar smaak, 2 tortilla's, 2 plakjes spek verkruimeld of wat anders, kopje geraspte kaas en salsa en zure room naar smaak 


Roer de eieren in een grote koekenpan (voeg zout en peper naar smaak toe). Sproei de koekenpan of bakplaat in met kookspray en verwarm op middelhoog vuur. Leg een tortilla op de pan of bakplaat en verwarm aan één kant. Als de tortilla heet is, draai je om en voeg je de helft van de kaas toe. Voeg het roerei toe en verdeel gelijkmatig. Voeg spek toe over de bovenkant. Bestrooi met de overgebleven kaas en bedek met de andere tortilla. Kook ongeveer 1 minuut of tot de kaas begint te smelten, en draai dan om. Haal uit de pan als de kaas gesmolten is en de tortilla goudbruin is. Snijd in vieren met een pizzasnijder en serveer met zure room en / of salsa. 


Eet smakelijk! 


Onze Ambassadeurs