We wandelen meer dan ooit in Nederland

Geschreven door Redactie

De afgelopen maanden is er meer gewandeld dan ooit. We willen meer dan een rondje om het huis. De Waterlinie Wandeltochten -  met drie routes in de Gooi en Vechtstreek - bieden iets extra's. 

In 2019 ging de eerste Waterlinie Wandeltocht van start met 2.000 wandelaars die genoten van de Hollandse Waterlinie en onderweg getrakteerd werden op lokale lekkernijen, muziek en spektakel. Dit jaar gaan er twee Waterlinie Wandeltochten van start: op 3 juli langs de Zuiderzee en op 9 oktober rond Utrecht.

Op verschillende plekken langs de route is er eten en drinken bij lokale horeca. En bij de stempelposten is er live muziek en theater. 

Je kunt kiezen uit de Vestingroute, dat is de langste met 28,5 km. Of ga voor de kortste afstand (12,5 km): dat is de Naardermeerroute. Deze routes starten in Weesp. De Zuiderzeeroute (17,5 km) begint in Naarden-Vesting.

De organisatie neemt de gezondheid van de deelnemers heel serieus. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, worden de deelnemers in verschillende startgroepen ingedeeld. 

Inschrijven kan via: www.waterliniewandeltocht.nl.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?