Cosmeticsby.zk

Geschreven door Redactie

Ben jij fan van Gucci, Armani, YSL of Dior?

Cosmetica is een verzamelnaam voor middelen zoals voor hygiëne, lichamelijke reinheid en het uiterlijk schoon. Ze zijn onderdeel van het dagelijks leven en worden op verscheidene momenten van de dag gebruikt.

Cosmeticsby.zk heeft een erg groot assortiment aan parfums, showergels en bodybalm van alle geurmerken. Alles wat je in de ICI PARIS of DOUGLAS vindt, vind je bij Cosmeticsby.zk maar dan voor een mooi prijsje.

Maar wat is er dan het verschil met de ICI Paris of Douglas? Alleen de verpakking. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde geurconcentraten als die van alle andere merkgeuren.

Zoals de Yves Saint Laurent Black Opium parfum daar zit de geurfamilie: Florientaals in. De topnoot van deze parfum is zwarte koffie, de hartnoot is oranjebloesem en de basisnoot van de parfum is vanille. Al deze geurconcentraten worden gemaakt in dezelfde fabriek waardoor de parfums ook exact hetzelfde ruiken. Cosmeticsby.zk verkoopt parfums voor mannen en vrouwen.

Dezelfde geuren, andere verpakking en 75% goedkoper bij Cosmeticsby.zk. Volg ze op Instagram via: cosmeticsby.zk en bestel jouw lievelingsgeurtje via DM!

Onze Ambassadeurs