Air up drinkfles

Gezond en lekker drinken met de air up.

Als je zin hebt in een drankje met een lekkere smaak, zit er al heel snel een heleboel suiker in. Zoveel suiker is helemaal niet nodig, daarom is er nu air up. Met een air up drinkfles kan je met een zogenaamde ‘pod’ allemaal verschillende smaken toevoegen.

Air up pods komen in veel verschillende smaken. Zo heb je bosbes, mango, citroen, kers, perzik, cola, komkommer, appel, ijskoffie en nog veel meer smaken. Je kan deze pods ook meerdere keren gebruiken,

Hoe werkt het? Heel simpel! Je vult eerst de drinkfles met water en steekt het rietje in het mondstuk tot aan de rand, vervolgens steek je daarbij het druppelvormige rietje in de druppelvormige opening. Plaats daarna het mondstuk op de drinkfles en druk de geurpod op de bovenkant. Trek daarna de geurpod tot aan de markering omhoog om de geur te activeren. Als je al die stappen hebt uitgevoerd kan genietenvan je water met een lekkere geursmaak. Je hoeft de fles niet te kantelen tijdens het drinken alles gaat via het rietje.

Air up is een lekker en gezond alternatief om minder suiker binnen te krijgen, maar toch te kunnen genieten van jouw favoriete smaken. Ga voor meer informatie naar de website www.air-up.com en probeer air up zelf uit.Onze Ambassadeurs