Haal in augustus de eerste prik zonder afspraak in Hilversum

Nu steeds meer mensen gevaccineerd zijn, kan de GGD op de vaccinatielocatie in Hilversum ruimte maken voor vrije inloop (prikken zonder afspraak). Dit is alleen voor mensen die nog geen afspraak hebben staan en alleen voor het halen van de eerste prik.

De GGD creëert deze mogelijkheid omdat een redelijke groep mensen nog geen afspraak heeft gemaakt, onder andere met als reden dat het maken van een afspraak teveel moeite kost. Met de vrije inloop in Hilversum wil de GGD voor deze mensen de drempel verlagen om een prik te halen. Het is niet mogelijk om voor de tweede prik langs te komen zonder afspraak. De vrije inloop is alleen voor mensen die nog geen afspraak hebben en de eerste prik willen halen.

Vanaf maandag 2 augustus kunnen mensen die nog geen afspraak hebben, zonder afspraak langskomen voor een eerste prik. Dit kan alleen op de vaccinatielocatie in Hilversum van 8.30 tot 16.30 uur de hele maand augustus. Er wordt dan gevaccineerd met de vaccins Pfizer of Moderna. Na deze eerste prik krijgen mensen een afspraak mee voor de tweede prik. Het vaccinatie paviljoen in Hilversum bevindt zich op het terrein aan de Verlengde Zuiderloswal, ter hoogte van nummer 5.

Gaat u langs in Hilversum?

Voor het krijgen van een prik dient u een identiteitsbewijs bij u te hebben. Op de vaccinatielocatie is het dragen van een mondkapje verplicht.

Het is (nog) niet mogelijk om het Janssen te krijgen bij de vrije inloop in Hilversum, daarvoor dient een afspraak te worden gemaakt te worden via telefoonnummer: 0800-1295.
Onze Ambassadeurs