Gezonde alternatieven

Iedereen houdt wel van een lekkere snack maar die zijn vaak niet heel gezond, als jij een gezondere lifestyle zou willen leven zou je deze alternatieven kunnen proberen. Zo kun heb je een grotere kans om je gezonde lifestyle vol te houden.

Jij neemt vast wel eens een bakje chips probeer in plaats van dat bak je chips een handje nootjes en als je het zo gezond mogelijk wil hebben kan je ze ongezout eten. Als je nou allergisch bent of gewoon nootjes niet lekker vindt kan je natuurlijk ook zelf de chips maken het zal altijd gezonder zijn als je er bewust over nadenkt.

Je kan net zoals met de chips natuurlijk ook een alternatief vinden voor snoep als je daar meer van houdt dan van chips. Het alternatief dat wij voorstellen voor snoep is fruit. Fruit is niet alleen lekker maar ook gezond het is lekker zoet zoals snoep maar veel gezonder.

Er zijn natuurlijk ook koek liefhebbers vooral kinderen houden vaak van koek, een goeden wissel is van koek naar rijstwafels. Rijstwafels zijn niet per se heel gezond maar het is een stuk beter dan een koekje bom vol suiker.

Het zijn een paar kleinen verandering maar als je al de kleine veranderen in de lijst optelt ben je al een stuk gezonder.


Onze Ambassadeurs