Alcoholvrije Hugo-sangria met fruit

Geschreven door Redactie

Dit is een super simpel recept, maar wel lekker verkoelend voor de komende zomerdagen. Veel mensen pakken er een drankje bij met dit warme weer. Als je niet zo van alcohol houdt of je gerust ook een drankje zonder alcohol benut, is dit alcoholvrije drankje iets voor jou!

Bovendien ben je maar tien minuten bezig met het voorbereiden:

  • 250 gr Aardbeien
  • 125 gr Frambozen
  • 1 Perzik
  • 150 ml Fruitsiroop Aardbei
  • 750 ml Hugo Zero Vlierbloesem & lime smaak
  • Handvol ijsblokjes

Doe de aardbeien, frambozen en de perzik in een karaf of kan. Schenk de Fruitsiroop en hugo erbij. Voeg de ijsblokjes toe en serveer de alcoholvrije Hugo-sangria in wijnglazen. Je kunt ook eventueel in elk glas een takje munt toevoegen. Zo lijken je cocktails professioneler!Onze Ambassadeurs