Interieurtrends van het moment

Geschreven door Redactie

Alles mag en kan tegenwoordig als het gaat om je interieur.

Alle kleuren en stijlen worden met elkaar gecombineerd. Als het aanvoelt als jouw vertrouwde plekje is alles goed. Toch zijn er altijd leuke nieuwe trends die je op kan volgen. Hier lees je de drie trends die je zeker in de gaten moet houden.

Fluweel

Niet alleen op modegebied maar ook in het interieur is fluweel helemaal in. Als je voor een chique vibe wilt gaan is fluweel zeker iets wat je mee moet nemen. Of het nu een grote bank, zacht kussens of een mooie stoel is, fluweel is altijd een goede keuze. Perfect om je huis een warme uitstraling te geven.

Terrazzo

Helemaal terug van weggeweest is terrazzo. Het wordt gemaakt van bestaande marmer korrels die dan in klei worden gedrukt en na droging worden gepolijst. Het is een super stevig materiaal en geschikt als aanrecht, snijplank, opbergbot of ander keukengerei. Terrazzo verschijnt in allerlei soorten accessoires zoals kandelaren, lampen en vazen. En het kan in alle stijlen makkelijk gecombineerd worden.

Marokkaanse tegels

Ze zijn een prachtige toevoeging aan je interieur: Marokkaanse tegels. Geef jou keuken of badkamer een enorme boost met deze mooie tegels. Ze geven een oosters gevoel en maken iedere ruimte uniek. De tegels zijn in heel veel verschillende soorten vormen, kleuren en maten te verkrijgen. Er is dus altijd wel een tegel die bij jou stijl past.
Onze Ambassadeurs