Zaterdag 18 september, Rootsriders bij Podium de Vorstin

Geschreven door Redactie

Europa’s nummer 1 Bob Marley-tributeband, Rootsriders keren terug in Hilversum.

Zij spelen 18 september in de Vorstin voor een hommage aan de legendarische Bob Marley. Je wordt door deze geweldige live-act teruggebracht naar de jaren toen Bob Marley indruk maakte met zijn reggae muziek. Het is dit jaar veertig jaar geleden dat de zanger overleed. Maar zijn muziek is nog altijd springlevend. Het Album Legend hoort tot de twintig bestverkochte albums van het afgelopen jaar.

Dat Bob Marley dus een tribute verdient is wel duidelijk, en dat dat goed gebeurd daar zorgen de Rootsriders voor. De band bestaat uit muzikanten/zangeressen, ze zijn ooit opgericht om een van Europa’s grootste Marley Memorial-concerten te geven. Wegens de coronamaatregelen kan er nog wat veranderen dus houdt de website van de Vorstin goed in de gaten.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?