Leer de uilen van Boekesteyn kennen

Op 17 en 24 september kan je kennis maken met de uilen van Boekesteyn in ’s Gravenland.

Het is een twee uur durende avondactiviteit voor volwassenen op de buitenplaats van Boekesteyn. Je wordt rondgeleid door de boswachter. Doordat er veel oude bomen op het landgoed staat wonen er bosuilen. Als het donker wordt gaan zij op jacht. Je hoort de uilen niet vliegen maar als ze gaan roepen kan je ze niet missen. Een mannetjes uil laat graag horen dat hij de baas is. Ook wil hij graag weten of zijn vrouwtje in de buurt is. Zij reageert dan met haar eigen geluid.

Er wordt bij aanvang een korte presentatie gegeven over de uilen. Aansluitend begint de wandeling onder leiding van de boswachter door de donkere bossen. Dit mag je niet missen! Koop je tickets van tevoren op de website. Honden mogen helaas niet mee en zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.

De wandeling vindt plaats op vrijdag 17 september om 19:45 uur en op vrijdag 24 september om 19:30 uur. De tickets kosten voor niet leden 12,50 euro en voor leden 8,75 euro.


Onze Ambassadeurs