TravDay 2021

Geschreven door Redactie

Op 27 september wordt de allereerste editie van TravDay georganiseerd in het Hotel Gooiland in Hilversum.

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk mag het weer, reizen en elkaar ontmoeten. En als je elkaar wilt ontmoeten ben je op de eerste editie van TravDay op het juiste adres. Het evenement wordt georganiseerd door TRAVelMedia, Vertegenwoordigers van verkeersbureaus, touroperators, accommodaties, vliegtuigmaatschappijen, verhuren, verzekeraars, vliegvelden en ICT zullen voor jou klaarstaan om je te voorzien van het laatste nieuws over hun producten en diensten. Laat je informeren en vooral inspireren.

Tijdens TravDay krijg jij de mogelijkheid om te netwerken met branchegenoten, de dag wordt feestelijk afgesloten.

Programma:

  • 12:00 uur Start aanmelden bezoekers
  • 12:30 uur Opening beursvloer
  • 12:30 uur Lopend buffet
  • 17:00 uur Einde beursvloer
  • 17:10 uur Plenair in theater
  • 18:00 uur Walking Diner en borrel
  • 19:30 uur Feestelijke afsluiter met DJ
  • 23:00 uur Einde TravDay 2021

TravDay wordt georganiseerd op 27 September in het Hotel Gooiland in Hilversum. Adres: Emmastraat 2. Je kan je nu gratis inschrijven, dus waar wacht je nog op?! Ga naar de website en meld je aan.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?