World Clean Up day op 18 september

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 18 september is het World Clean Up Day. De Rotary Club Blaricum-Centaurea gaat dan aan de slag met het opruimen van zwerfafval. Wie wil meehelpen is van harte welkom!

De opruimactie is van 10.00 tot 14.00 uur. Meedoen? Meld je dan zaterdag bij de kraam op de parkeerplaats van Bellevue aan de Huizerweg/Bergweg. Daar kunt u hesjes, handschoenen, een vuilniszak en een grijper afhalen. Er staat ook nog een beloning tegenover: wie een volle vuilniszak inlevert, ontvangt een ijsje van IJssalon De Hoop.

De gemeente zorgt voor het ophalen van de vuilniszakken. Let bij het opruimen ook op je eigen veiligheid! Het kan soms best druk zijn op straat en op de weg. Houdt je tijdens het opruimen ook aan de coronaregels?

Zo werken we samen aan een schoon Blaricum, want een schone omgeving nodigt uit om de omgeving ook schoon te houden!
Onze Ambassadeurs