Open Crailodag – zaterdag 25 september 11.00 – 15.00 uur

Geschreven door Redactie

Open Crailodag – zaterdag 25 september 11.00 – 15.00 uur

Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen die belangstelling heeft in deze nieuw te ontwikkelen woonwijk welkom. De ingang is ook deze keer weer bij de voormalige Kolonel Palmkazerne in Bussum (Amersfoortsestraatweg 85A). De open dag vindt voor het overgrote deel buiten plaats. Uiteraard wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Wat is er te zien

Tussen de kazernegebouwen, op de appèlplaats, staan tenten waar u informatie kunt krijgen over de thema’s mobiliteit | energie | biodiversiteit.

In één van de oude kazernegebouwen worden 2 minibioscopen ingericht. Aan de hand van een beeldenpresentatie kunt u een kijkje nemen in hoe het buurtschap er in de toekomst uit komt te zien.

Wilt u meer ontdekken en beleven

Op eigen gelegenheid kunt u een wandel- / fietstocht maken. Deze voert u door de 3 toekomstige deelgebieden van het buurtschap. Een wandel-/fietskaart met extra informatie ligt voor u klaar. Uiteraard kunt u tijdens deze Open Crailodag genieten van een heerlijke kop koffie bij de barista of thee/frisdrank met iets lekkers… Kom bij voorkeur de fiets er is beperkte parkeergelegenheid voor auto’s.

Inschrijving koop- en huurwoningen

Veelvuldig krijgt GEM Crailo de vraag wanneer de inschrijving voor koop- en huurwoningen start. Begrijpelijk, maar dat is nog niet mogelijk. Hiervoor moeten er eerst ontwikkelende marktpartijen geselecteerd worden. Zo ver is het nog niet.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?