De drie mooiste sneakers van 2021

Geschreven door Redactie

De top drie!

3. Undefeated x Nike Kobe 5 Protro ‘Hall of Fame’

Uitgebracht: 15 mei 2021
Prijs: 165 euro


De schoen is helemaal goud met paarse accenten. De schoen is geïnspireerd door de bekende Amerikaanse basketbal ster Kobe Bryant. Vanwege tensie tussen Nike en de Bryant familie zij dit hoogstwaarschijnlijk de laatste Kobe Bryant schoenen die Nike ooit nog gaan maken, waardoor de schoenen binnen no time waren uitverkocht door Bryant fans.


2. Travis Scott x Air Jordan 6


Uitgebracht: 30 april 2021
Prijs: 216 euro


De Air Jordan’s die zijn geïnspireerd door de beroemde rapper Travis Scott is zeker een mooie schoen om in je collectie te hebben. Travis Scott is één van de meest beroemde en belangrijke rapper op dit moment. Ze zijn lichtbruin en hebben wit en rode accenten, waardoor de schoen een echte eye catcher is.

1. A Ma Maniére x Air Jordan 3


Uitgebracht: 28 april 2021
Prijs: 173 euro


De A Ma Maniére x Air Jordan 3 heeft alles wat je wilt in een schoen. De kleuren palette is prachtig, het is wit en grijs met accenten van zwart en beige. De Air Jordan’s 3 zijn ook één van de beste versies van de Air Jordan’s. Het hoge kwaliteit van de schoen maakt het ook af, het voelt alsof je op een wolk loopt.


Onze Ambassadeurs