Informatieavonden HOV Blaricum

Eind 2022 gaat er een snelle bus rijden tussen Huizen en (station) Hilversum.

Aan de Stichtseweg komt een P+R-plaats en een bushalte. De bestaande bushalte wordt omgebouwd tot carpoolplaats. Voor een veilige inrichting van de Stroomzijde en de Floris V Dreef wordt een aantal maatregelen voorgesteld die de verkeersveiligheid verbeteren. Deze lichten we u graag toe.

Informatieavonden op 3 en 4 november

U bent van harte uitgenodigd om hierover een informatieavond bij te wonen. Om drukte te spreiden, zijn er 2 informatieavonden, met dezelfde opzet. U kunt dus kiezen op welke avond u langskomt. De avonden zijn op woensdag 3 november en donderdag 4 november van 20.00 tot 21.30 uur in basisschool De Pionier, Levensboom 8 in Blaricum. Wilt u langskomen? Stuur dan uiterlijk 1 november een e-mail naar ruimte@belcombinatie.nl en vermeld hierin de datum waarop u komt.
Onze Ambassadeurs