Kenji is met zijn hoofd in de wolken

Geschreven door Redactie

De Kanjer Wens Dag van Kenji begint zodra de politie met loeiende sirenes de straat in rijdt. Kenji wordt verrast door agent Edwin van Politie Wijchen, die bij hem voor de deur staat. Kenji, zijn moeder, broers Justin en Diego en schoonzus Pien stappen in de limousine en ze rijden de straat uit, begeleid door duidelijk hoorbare politie.

Sportieve kleding van

The Athlete’s Foot

De limousine zoefde door Nijmegen waar de poortjes van de mooie binnenstad opengingen en de Kanjer Wens Limousine precies voor The Athlete’s Foot stopte. In deze hippe winkel werd Kenji vrolijk ontvangen en geholpen door Esmee en haar collega. Kenji mocht een trainingspak uitzoeken en hij koos voor een outfit van Nike, wat hij meteen aanhield.

Rapper ICE gespot bij restaurant Vliegveld Hilversum

Kenji kon rustig chillen tijdens de rit naar Hilversum waar de limousine parkeerde op het terrein van Hilversum Airport. In Restaurant Vliegveld Hilversum mochten Kenji en zijn familieleden een heerlijk broodje en drankje uitkiezen en Nathalie

en al haar vriendelijke collega’s zorgden goed voor iedereen. Vanuit het restaurant had Kenji prima zicht op alle vliegtuigen, helikopters en zweefvliegtuigen. Kenji is dol op Nederlandstalige rap en rapper ICE is één van zijn idolen en uitgerekend deze rapper sloot zomaar aan bij de familie tijdens de lunch. ICE stelde Kenji allerlei vragen, hij maakte grapjes en vertelde verhalen. Hij overhandigde Kenji een ontwerp van een Nike-schoen en met dit ontwerp gaat OIM Orthopedie Nijmegen, speciaal voor Kenji, schoenen maken. Een geweldig mooie aanvulling op zijn Nike-outfit. Ryfas Helicopters verruimt je blik Kenji werd opgehaald door Nick van Ryfas Helicopters. Samen met ICE ging hij een helikoptervlucht maken. Ze vlogen boven Hilversum en genoten van het mooie uitzicht. Ze konden in de verte zelfs Amsterdam zien liggen. Na de landing nam Kenji afscheid van zijn idool. In een McLaren naar City Skydive Utrecht Op de parkeerplaats stond Harold met zijn gave McLaren 570S klaar om Kenji naar zijn volgende locatie te brengen. Daar ging Kenji weer iets ervaren wat met vliegen te maken had. Hij mocht indoor skydiven bij City Skydive Utrecht. Na een uitgebreide instructie ging Kenji met zijn familieleden vier vluchten maken. Verfijnde gerechten bij JIRO Sushi & Grill Na deze geweldige ervaring was het tijd om weer richting huis te gaan, maar niet voordat de knorrende magen waren gevuld. Kenji is dol op sushi en dus stopte de limousine bij JIRO Sushi & Grill waar Kenji en zijn familie onbeperkt konden genieten van de heerlijke sushi en grill-gerechten. Walibi Holland zorgt voor verrassing Eenmaal thuis, kreeg Kenji nog een verrassing op zijn Kanjer Wens Dag. Kenji wil heel graag een keer naar Walibi en daarom kreeg hij een goodiebag van Walibi Holland, met daarin en-treetickets voor hem en zijn familie. Dat wordt nog een keer heerlijk ‘hard gaan’ met elkaar. Met dit gezellige uitje nog in het vooruitzicht kon Kenji eerst gaan nagenieten van al zijn avonturen van deze dag.


Onze Ambassadeurs