Sinterklaasintocht Weesp gaat opnieuw niet door vanwege coronamaatregelen

Geschreven door Redactie

De Sinterklaasintocht in Weesp kan voor het tweede achtereenvolgende jaar helaas niet doorgaan.

De Stichting Sinterklaasintochten Weesp heeft besloten niet verder te gaan met de grote voorbereiding die nodig is om deze intocht te organiseren.

De voorzitter van de stichting laat weten: “De nu geldende coronamaatregelen maken het onmogelijk om de intocht te organiseren zoals we dat in Weesp gewend zijn. Daarnaast is er nog grote onzekerheid over welke maatregelen half november gelden, wanneer de intocht gepland staat. Al deze onzekerheden zorgen ervoor dat wij ons niet goed kunnen voorbereiden op een mooie en veilige intocht. We hebben daarom nu met pijn in het hart moeten besluiten dat de intocht in Weesp ook dit jaar niet door kan gaan.”


Onze Ambassadeurs