De populairste liedjes op Spotify ooit

Geschreven door Redactie

Als je eenmaal Spotify hebt, heb je altijd alle muziek waar je naar wilt luisteren. We doen dit vaak, en er zijn elke dag miljarden streams. 


Tones and I – Dance Monkey 2.4 Miljard streams
In 2019 verscheen ineens het nummer  Dance Monkey van de Australische zangeres Tones and me. Dit nummer heeft in de meeste delen van de wereld veel succes geboekt. In Nederland kwam dit nummer zelfs in de Top 2000 van Radio2 terecht.The Weeknd – Blinding Lights 2.6 Miljard streams


Een van de populairste nummers van The Weeknd is "Blinding Lights" in 2019. Dit nummer stond in 24 landen, waaronder Nederland, op de eerste plaats in de hitparade. In Nederland stond dit aantal zelfs drie keer op de eerste plaats en won zelfs één keer na 26 weken, een record. Het nummer is op Spotify meer dan 2,5 miljard keer beluisterd.

Ed Sheeran – Shape of You   2,9 Miljard streams


Het is duidelijk dat Ed Sheeran een van de meest populaire artiesten ter wereld is. Hij staat misschien maar één keer in de lijst met meest afgespeelde nummers op Spotify, maar hij staat vier keer in de top 20!

Onze Ambassadeurs