Mooiste tropische eilanden in de wereld

Geschreven door Redactie

Ook al leven wij in onzekere tijden, dromen over mooie vakantie bestemmingen mag altijd


Meer en deel van de Nederlanders vieren vakantie dicht bij huis. Populaire landen zoals Italië, Spanje Frankrijk en Turkije zijn vaak eerste keuzes, maar heb je ooit wel eens aan een verre vakantie bestemming gedacht. Droom maar even weg bij de bestemmingen die wij voor jou hebben uitgezet.

Malediven: Nalaguraidhoo


Het mooiste tropische eiland van de Malediven is Nalaguraidhoo, ook wel bekend als "Sun Island". Zoals de naam al doet vermoeden, kan je ontspannen genieten van het tropische klimaat. Wil je echt helemaal tot rust komen? Dan is een verblijf in een waterbungalow een goede keuze. Er zijn prachtige drijvende hutten op Nalaguraidhoo, die op palen boven de zee zijn gebouwd. Een deel van de bodem van de watercabine is transparant waardoor je keer op keer kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld onder je voeten.

Frans-Polynesië: Bora Bora


Het prachtige eiland Bora Bora in de Stille Zuidzee wordt de 'Parel van de Stille Oceaan' genoemd. In het midden van het eiland ligt de 700 meter hoge Otemanu uitgedoofde vulkaan. Het parelachtige witte zandstrand is de beste plek om te zonnebaden. U kunt onder de kokospalmen zitten of zwemmen in het heldere water voor een verfrissende verfrissing. Daarnaast kun je ook verschillende koraaltuinen in de Pacific Underwater World verkennen.

Onze Ambassadeurs