Waarom je dagelijks een gembershot zou moeten nemen

Geschreven door Redactie

Als we eenmaal onze dagelijkse gembershot hebben gedronken, voelen onze lichamen levendiger aan en zijn ze klaar om hard voor ons te werken.

We hebben ons lichaam zoveel doorstaan, dus het is belangrijk om iets terug te geven. Probeer jezelf een beetje TLC te geven met gembershots die normaal gesproken worden verkocht bij je plaatselijke sapbar-franchise.

Gemberwortel wordt niet alleen gebruikt om voedsel op smaak te brengen. Ja, het heeft een heerlijke pittige smaak en kan elk gerecht verbeteren, maar dat is niet de enige reden waarom gember geliefd is bij zowel fijnproevers als gezonde noten. Deze pikante wortel heeft eigenlijk veel prachtige en krachtige geneeskrachtige eigenschappen. Chinese en Indiase culturen gebruiken gember (samen met kurkuma) al meer dan 4.700 jaar om allerlei kwalen te behandelen. Als je nog niet op de gembertrein bent gesprongen, doe je dat nu. Het is een ongelooflijke aanvulling op elk gezond dieet.

Onze Ambassadeurs