Heerlijke recepten van Sandy Hoed

Geschreven door Redactie

Gezonde en makkelijke ovengerechten voor in de maand januari.

Na de feestdagen is het belangrijk om weer even in balans te komen na alle overdaad aan eten in de maand december. Hierbij 2 lekkere ovengerechten die snel te maken zijn en ook nog eens gezond.

Nog een extra gezonde tip: Zorg dat je je groente inname verhoogt om jezelf weer even een vitamine en mineralen boost te geven voor deze maand. Dan raak je iets makkelijker de kilo's kwijt die er in december misschien aangekomen zijn. Eindelijk kunnen we gezond  afvallen en ook nog eens lekker eten. Sandy Hoed, gewichtsconsulente bij Gewicht én Voeding in Balans, begeleidt vrouwen, mannen en kinderen met een gezondere leefstijl. Afvallen, lekker in je vel komen en toch lekker eten, dat is Sandy haar motto. Sandy komt bij je aan huis en houdt in haar menu's rekening met wat jij lekker vindt. Haar begeleiding kan deels of geheel worden vergoed door je zorgverzekeraar. Sandy deelt met ons 2 van haar lekkerste recepten.

www.gewichtsconsulentealmere.nl.

Onze Ambassadeurs