Start verkoop Het Plukveld: nieuw woongebied in Zuidpolder Eemnes

Geschreven door Redactie

Op 24 januari 2022 is online de verkoop gestart van de 39 woningen in Het Plukveld door Heijmans en Van Wijnen.

De woningen variëren in oppervlak en architectuur en vormen een gemêleerd geheel aan de westkant van Zuidpolder. Prijzen zijn vanaf € 212.000,- v.o.n. exclusief de installatie voor ruimteverwarming en warm tapwater.

Inschrijftermijn

De inschrijftermijn voor de twee-onder-een-kapwoningen sluit 7 februari aanstaande. Voor de overige woningen is de sluitingstermijn 14 februari aanstaande. Kijk voor uitgebreide verkoopinformatie en het inschrijfformulier op www.hetplukveld.nl

Verdeling van woningen

Voor 31 van de 39 koopwoningen in Het Plukveld gelden toewijzingscriteria. Zo hebben bijvoorbeeld starters, eenpersoonshuishoudens en gezinnen met een modaal inkomen met een binding met Eemnes meer kans om een woning te kopen. Ook stimuleren de toewijzingscriteria de doorstroming vanuit sociale huurwoningen. Op alle koopwoningen, met uitzondering van van de twee-onder-een-kapwoningen, zijn een antispeculatiebeding en een zelfbewoningsplicht van 7 jaar van toepassing.Onze Ambassadeurs