Uitnodiging (digitale) bewonersavond participatie

Geschreven door Redactie

Denk je mee?  De gemeente is benieuwd naar hoe zij haar inwoners het beste kan betrekken bij ontwikkelingen in het dorp. Hierover meedenken en invloed uitoefenen op deze ontwikkelingen noemen we participatie.


Over welke onderwerpen denk je graag mee met de gemeente? Bijvoorbeeld over de inrichting van speelplekken of over woningbouw? Hoe kun je invloed uitoefenen op besluitvorming? Wat gebeurt er met jouw mening? En als je zelf een idee of initiatief hebt, hoe breng je dit dan verder? 

De gemeente Laren werkt aan een nieuwe participatienota. Hierin komt te staan hoe participatie wordt georganiseerd. Jouw mening over dit onderwerp is belangrijk voor het opstellen van deze nieuwe nota. Onder leiding van Marion van de Voort, deskundige op het gebied van participatie, gaan wij hierover graag met u in gesprek. Onlangs hebben burgerpanelleden hun mening over participatie gegeven via een enquête. De resultaten zal ik tijdens de bewonersavond kort toelichten.

Datum: Donderdag 3 februari
Tijdstip: 19.30-21.00 uur

Programma:
• 19.30 uur: Welkom
• 19.45 uur: Korte toelichting op het fenomeen participatie met aansluitend een interactief gesprek en discussie over participatie (o.l.v. Marion van der Voort)
• 20.45 uur: Afsluiting

Je kunt jezelf voor maandag 31 januari voor de bewonersavond aanmelden door een mail te sturen naar: rsvp@laren.nl. Daarna ontvang je een link voor deelname.Onze Ambassadeurs