Pokémon Legends: Arceus is anders dan de oudere Pokémon games

Geschreven door Redactie

Wat is er precies anders aan?

De remakes van Pokémon Diamond en Pearl van vorig jaar deden zelfs minder dan de meeste Pokémon games om de decennia oude formule van de serie op te fleuren en te moderniseren. Dat is begrijpelijk voor een remake van een Nintendo DS game uit 2006.

Het goede nieuws is dat als op Game Freak (de makers van Pokémon Legends: Arceus) hebt gewacht om de gameplay van Pokémon echt door elkaar te schudden zonder het volledig op de grond te branden en helemaal opnieuw te beginnen, Pokémon Legends: Arceus de game is waar je op hebt gewacht! Legends, deels Pokémon en deels Breath of the Wild, neemt het vrij rondlopende "Wild Area" concept van Sword and Shield en werkt de vang en vechtmechanica van de serie bij!


Hieronder is er nog gameplay te zien van Pokémon Legends: Arceus!


Onze Ambassadeurs