Wie betaalt de Veerman?

Geschreven door Redactie

Vlak voor de laatste lockdown ging, "Wie betaalt de Veerman?" met veel succes in première in het Noord Hollands Toneel.

Een toneelbewerking van de populaire tv-serie 'Who Pays the Ferryman' uit 1978, een serie die heel Nederland thuis hield. Deze dramatische voorstelling is geschreven en geregisseerd door Peter van Bokhorst en is deze maand te zien in Theater in Zuyd.

In dit aangrijpende en romantische verhaal keert hoofdpersoon, Alan Haldane, eind jaren 70 terug naar Kreta, waar hij tijdens de Tweede Wereldoorlog samen met partizanen vocht. Na 35 jaar wilde hij zijn leven vastleggen en besloot hij op zoek te gaan naar zijn jeugdliefde Melina, van wie hij al jaren niets meer had gehoord. 

Wie betaalt de Veerman? is t/m 19 februari (elke vrijdag, zaterdag en zondag) te zien in Theater in Zuyd aan de Akkerlaan in Bussum. Alle voorstellingen beginnen vanwege de maatregelen om 19.30 uur en reserveren is verplicht.

Onze Ambassadeurs