Vandaag is het nationale Pizzadag!

Geschreven door Redactie

Nationale Pizza Dag op 9 februari viert dé favoriete gerecht van veel mensen. Of het nu dunne korst, Amerikaanse-stijl, deepdish of iets anders is, pizza is een favoriet van velen.

We houden van onze pizza's, en ze zijn er ook in zoveel soorten. Lees verder en ontdek een paar pizza feiten en leuke activiteiten die vandaag kan doen met pizza!

Wist je dat Pepperoni de meest populaire pizza is en wist je dat Antica Pizzeria, de eerste pizzeria, opende in 1738 in Napels, Italië. Wist je ook dat er pizza films bestaan zoals Mystic Pizza of Little Italy, bekijk deze tijdens een pizzaparty! Organiseer een pizzaparty en probeer verschillende recepten uit.
 
Eet vandaag je favoriete pizza of bezoek een lokale pizzeria en geef ze een shoutout! Je kunt ook thuis je eigen pizza maken en je favoriete recepten delen op social media met ONS. Experimenteer met toppings, korstjes en sauzen.

En vergeet niet om #NationalPizzaDayOnsNieuws op sociale media te posten!


Onze Ambassadeurs