De nieuwe burgemeester te gast bij Hilversum in gesprek

Geschreven door Redactie

Dinsdag 21 juni neemt een bijzondere gast plaats tegenover Cisca Dresselhuys: Gerhard van den Top.

De nieuwe burgemeester van Hilversum wordt geïnterviewd door de bekende journalist in de maandelijkse talkshow die Filmtheater Hilversum samen met boekhandel Libris Voorhoeve organiseert.

In februari nam burgemeester Gerhard van den Top het stokje over van Pieter Broertjes, die de functie tien jaar lang bekleedde. Van den Top is binnenkort te gast bij de talkshow Hilversum in Gesprek, een initiatief van Filmtheater Hilversum en boekhandel Libris Voorhoeve. Dit is een mooie kans om de nieuwe burgervader te leren kennen.

Burgemeester Van den Top is cum laude afgestudeerd in de Tropische

Cultuurtechniek aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen en heeft een doctoraat in Milieukunde behaald. Hij heeft zich op diverse vlakken ingezet voor het milieu en de natuur, zo was Van den Top onder andere werkzaam als directeur Natuurbescherming voor het Wereld Natuur Fonds, als consultant voor Shell en als directeur van Vitens Evides International. Op 16 februari werd hij beëdigd als burgemeester van Hilversum.

Op 21 juni neemt de burgemeester plaats tegenover journalist Cisca Dresselhuys, die hem interviewt over zijn leven, verleden en natuurlijk zijn toekomstplannen voor de Mediastad. Filmtheater Hilversum is vereerd hem dinsdag 21 juni te mogen verwelkomen!

Programma

19.30 - 20.30 uur: Journalist Cisca Dresselhuys interviewt Gerhard van den Top
21.00 uur: Vertoning van Gerhard van den Tops keuzefilm: One Flew Over the Cuckoo’s Nest

Kaarten zijn te koop via www.filmtheaterhilversum.nl.

Onze Ambassadeurs