Door kleding te recyclen, elimineer je afval.

Geschreven door Redactie

Soms kan onze smaak ons budget niet helemaal bijhouden en hebben we de onmogelijke keuze om dat nieuwe paar schoenen of vakantie te boeken.

Hoewel onze keuzes meestal niet zo drastisch zijn, neemt kleding een onnodig groot deel van ons budget in beslag. Naar kringloopwinkels gaan is een gemakkelijke oplossing voor dat probleem. Vintage kleding is weer in de mode. Voor degenen die graag aandacht besteden aan de dingen die ze dragen, is duurzaamheid een geweldige creatieve uitlaatklep omdat het originaliteit en unieke items garandeert.

Naast wat extra creativiteit, verminderen tweedehands kleding de verspilling aanzienlijk en compenseren ze het negatieve effect dat mode heeft op het milieu. De meeste winkels die tweedehands kleding verkopen, zijn ook aangesloten bij goede doelen en organisaties. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een sociaal gebaar.

Onze Ambassadeurs