De fles waarmee het Beach-Street avontuur begon...

Geschreven door Redactie

Beach-Street Classic is een olie-mix van vijf oliën die een weldadig voedende, beschermende en verzorgende werking hebben voor je haar en huid op het gehele lichaam en ingroeiende haren tegengaat. 

Ook zeer geschikt voor de onzuivere huid en acné. Maakt de huid weer rustig. De oliën in Classic zijn jojoba olie, tea tree olie, druivenpit olie, salieolie en ylang ylang olie en een druppel citroenolie. Dit product is 100% Vegan en bevat zuiver natuurlijke ingrediënten. Onze olie wordt geproduceerd op het Indonesische eiland Bali bij een lokaal familiebedrijf en is exclusief samengesteld voor Beach-Street. De Beach-Street Classic wordt verrijkt met de olie van de ylang ylang bloem. Ylang ylang heeft een ontspannende, zinnenprikkelende en simulerende werking.

JOJOBA OLIE

Jojoba olie is een natuurlijke antioxidant en zit tjokvol vitamine E en gezonde vetzuren. Een wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze olie ontstekingsremmend is en ook vaak wordt gebruik voor de extreem droge huid, eczeem, psoriasis en acne.

TEA TREE OLIE

Tea tree olie is een essentiële olie met een antibacteriële, schimmeldodende werking. Deze olie wordt o.a. ook gebruikt voor de behandeling van voetschimmel, kalknagels, waterpokken, griep en verkoudheid.

DRUIVENPIT OLIE

Ook deze olie is een natuurlijke anti oxidant en heeft een bewezen antibacteriële werking. Wordt gebruikt bij de behandeling van Acne omdat deze olie tot diep in de huid doorwerkt om ontstekings bacteriën aan te vallen. Druivenpit olie wordt ook gebruikt in producten om oog make-up te verwijderen. Dit maakt deze olie zeer geschikt voor de gevoelige huid.

SALIE OLIE

Het gebruik van salieolie dateert uit de middeleeuwen, Salie essentiële olie bevat ontspannende en verzachtende eigenschappen die helpen met verjonging en heeft een kalmerende werking voor de huid.

YLANG YLANG OLIE

Ylang Ylang olie komt van de stam van de Cananga bloem. Het aroma van ylang ylang heeft een kalmerend en balancerend effect op lichaam en geest. Het stimuleert de afscheiding van endorfines en serotine, ook wel de gelukshormonen genoemd en heeft een zinnenprikkelende werking. In Azië wordt ylang ylang tevens gebruikt om de haargroei te stimuleren omdat het de bloedcirculatie op de hoofdhuid bevordert en zo de haarzakjes voedt. De blaadjes van de ylang ylangbloem worden in Indonesië vandaag de dag nog uitgestrooid over het bed van een pasgetrouwd stel om de zinnen te prikkelen en een gevoel van verbondenheid te creëren.

CITROEN OLIE

Heeft een verzachtende invloed op het hoofd en heeft een zuiverend effect op de huid. Een rijkere olie is er niet.


www.beach-street.com @beach_street_official
Onze Ambassadeurs