Leuke Kerstvakantie uitjes

Geschreven door Redactie

Het is weer bijna tijd voor de leukste tijd van het jaar: Kerst! De kinderen hebben weer vrij en alle gezellige momenten met vrienden en familie komen weer terug. Samen lekker eten en cadeautjes uitpakken. Het hele gezin wordt blij van kerstvakantie. Je kunt er met z’n allen op uit en leuke dingen doen. Wij hebben de leukste uitjes voor jou op een rijtje gezet!

Rondlopen in wintersfeer

Kerstmarkten zijn superleuk om te bezoeken, vooral in Duitsland! Maar hier in Nederland hebben we ook gezellige kerstmarkten, zoals “Magisch Maastricht” en “De Royal Christmas Fair” in Den Haag. We vertellen je in het magazine meer over deze kerstmarkten!

IJsbeelden Festival

Elk jaar komen er ijskunstenaars van over de hele wereld naar Zwolle voor het Nederlandse IJsbeelden Festival. Dit jaar is het thema: ‘What A Wonderful World’. Er worden allerlei sneeuw- en ijssculpturen gemaakt van tot wel zes meter hoog! Dit evenement is een uniek en magisch evenement voor jong en oud. Je kunt het IJsbeelden Festival van 17 december 2022 tot en met 5 maart 2023 bezoeken.


Sprookjesachtige winter

Bij de Winter Efteling kan je een sprookjesachtige winter beleven! Het pretpark is extra gezellig en magisch tijdens de wintermaanden. Geniet samen van de winterse sfeer, stap in de leukste attracties en geniet met elkaar van de warmste en gezelligste momenten. De Winter Efteling duurt tot en met zondag 5 maart 2023.Indoorskiën

Ver reizen om op echte sneeuw te skiën hoeft eigenlijk niet. Want je kunt in Nederland indoorskiën op skipistes met echte sneeuw. Op een overdekte skibaan skiën is een goede en leuke manier om je voor te bereiden op aankomende wintersportvakanties. 

Onze Ambassadeurs